Що почалося в Новобаварському районі Харкова (ФОТО)

У Харкові завершують підготовку мереж до осінньо-зимового періоду.

На Новобаварській філії КП "Харківські теплові мережі" розпочали останню  перекладку, із запланованих в цю ремонтну кампанію 17-ти. Внутрішньоквартальну магістраль, діаметром 273 мм, яка з’єднує споживачів з ЦТП, наразі вже демонтували. Взимку вона дала кілька дефектів, і під час гідровипробувань влітку підтвердила свій статус: "під заміну". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Наразі триває підготовка до монтажу нової труби ППУ. Крім того, ділянку труби в оболонці "Спіро"  прокладуть у прохідному каналі. При цьому внутрішньоквартальну асфальтовану дорогу чіпати не будуть, трубу протягнуть під землею.

Дана ділянка магістралі, довжиною 400 метрів, за словами начальника Новобаварської філії Івана Потапова, живить 14 багатоповерхових будинків. Роботи на ній планують завершити до кінця вересня. Всього по району було заплановано 17 перекладок, і ще 4 – експромт після гідравлічних випробувань. На сьогодні по 19-ти адресах роботи завершені. Ще дві перекладки: планова і позапланова – в процесі.

Щодо загального стану підготовки теплового господарства району до опалювального сезону , Іван Потапов впевнено називає позначку у 93%. За ремонтну кампанію встигли підготувати 73 котельні, реконструювали тепломеханічну частину 2-х центральних теплових пунктів  та підготували усі наявні 428 житлових будинків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися