Повідомили назву вулиці, яку ремонтують в Балаклії на Харківщині

Водіїв просять скидати швидкість на ділянці, що наразі ремонтується

В Балаклії Харківської області проводяться роботи з струменевого ремонту швів дорожнього покриття по вулиці Новоселівка. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з  посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

В адміністрації просять знижувати швидкість при проїзді даної ділянки дороги аби не пошкодити свій транспортний засіб. Обмеження буде тривати доки не затвердіє матеріал, яким ліквідовують пошкодження дорожнього полотна.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про завершення ремонту відомого маршруту на ХарківщиніНезабаром буде завершено роботи на автодорозі "/М-03/ – станцiя Гракове – Базалiївка – гребля", яка є складовою альтернативного маршруту до Вовчанської та Великобурлуцької громад. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА. Як повідомив заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам, цей маршрут використовується для доставки гуманітарних вантажів, евакуації цивільного населення та ліквідації наслідків обстрілів. Так, на ділянці ремонту в межах Чкаловської громади невдовзі планують встановити нові дорожні знаки. Від дороги державного значення "Чугуїв – Мілове" до с. Леб’яже вже нанесено горизонтальну розмітку. "За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова продовжуємо активно працювати над відновленням доріг загального користування місцевого значення. Першочергово забезпечуємо транспортне сполучення між громадами, які тривалий час були під окупацією та масованими обстрілами ворога, де вщент зруйновані шляхи та пошкоджені мостові споруди і ускладнювалось переміщення транспортних засобів та техніки", – розповів Михайло Харнам. На другій ділянці ремонту дороги в Печенізькій громаді уже влаштовують шар основи з піщано-щебеневої суміші та вирівнювальний шар з асфальтобетону. Нині залишилося відновити приблизно 2 км дорожнього покриття.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися