Поліцейські доставили 100 пакунків з гуманітаркою в Чугуївський район

Правоохоронці з волонтерами привезли харчові набори до Малинівки

Поліцейські разом з волонтерами доставили 100 продуктових пакунків мешканцям села Малинівка Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Населений пункт тривалий час знаходився практично на лінії фронту, внаслідок чого багаторазово зазнавав прямих артилерійських обстрілів і дистанційного мінування з боку армії Російської Федерації. 

Помічник начальника ГУНП в Харківській області В'ячеслав Марков разом із волонтерами громадської організації "Рестар+" відвідали село. Жителям доставили 100 продуктових наборів тривалого зберігання, в яких м'ясні консерви, каші, локшина, макарони, соняшникова олія та консерви овочеві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виявлення поліцією 47 п'яних водіїв за добу на Харківщині. За минулі вихідні патрульні опрацювали 504 виклики, виявили 47 водіїв з ознаками сп'яніння, виявили 16 осіб, які мали, ймовірно, наркотичні речовини, склали 489 постанов, з яких 439 за порушення ПДР. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. Також інспектори притягнули до відповідальності 13 пішоходів за порушення ними ПДР. Інспектори просять у разі виявлення правопорушення або злочину повідомляти про це за номером 102. Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про вилучення наркотиків у трьох громадян Харківської області. В ході відпрацювання території Харкова та області поліцейські викрили трьох громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Усього за минулу добу 911 громадян звернулось по допомогу до працівників поліції Харківщини. На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 3500 транспортних засобів. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 40 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися