Навпроти входу у парк Горького хочуть побудувати висотку

Ділянку в самому центрі Харкова навпроти парку Горького продали за 1 млн 260 тис. грн

У центрі Харкова навпроти входу у парк ім. Горького може з'явитися багатофункціональний комплекс. Про це повідомляє "СтройОбзор".

Днями в Мережі з'явився скрін кадастрової карти, на якій видно, що ділянка на Сумській, 134-а між парком й іподромом призначена для будівництва. Згідно інформації в кадастрі, площа ділянки – 0,5 га (номер: 6310136600:04:001:0031), а призначена вона для будівництва та подальшої експлуатації багатофункціонального комплексу з урахуванням знесення нежитлової будівлі.

Тим часом у Департаменті містобудування та архітектури Харківської міськради пояснюють: рішення про продаж цієї ділянки депутати прийняли ще 24 жовтня 2012 року. Однак містобудівні умови та обмеження для проектування об'єкта будівництва видані не були. В Єдиному міському реєстрі актів зазначено, що ділянка була продана за 1 млн 260 тис. грн. У документі також говориться, що побудувати об'єкт повинні були до 30 грудня 2019 року.

Раніше ми повідомляли, що колишній народний депутат України і екс-губернатор Михайло Добкін подав електронну декларацію за минулий 2019 рік, згідно якої придбав три мотоцикли, а також отримав від дружини в подарунок 10 млн грн



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися