У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Залишити автомобіль на паркінгу можна буде до комендантської години

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це сьогодні, 13 вересня, в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

За його словами, на початку війни паркінги припинили діяльність, але зараз трафік у центрі міста складає вже приблизно 80% від довоєнного часу, тому це питання знову стало актуальним. Директор департаменту нагадав, що рішенням сесії міської ради всі обладнані майданчики були передані на обслуговування КП "Шляхрембуд".

"Передано 55 майданчиків. Серед них є дуже зруйновані. Підприємство вже виконує роботи - відновлює шлагбауми, електропостачання тощо. Працюватимуть не всі майданчики, бо поки що немає такої необхідності. Поки відкриємо до 20-ти паркінгів, залежно від попиту харків'ян, у центрі міста та найбільш заселених районах", - зазначив Дмитро Липовий.

Він повідомив, що залишити автомобіль на нічному паркінгу можна буде до комендантської години. Територія охоронятиметься, там будуть встановлені камери відеоспостереження та тривожні кнопки для зв'язку з поліцією.

Також директор департаменту розповів, що вартість паркування зараз розраховується. Сплатити послугу можна буде через програму "Є-парковка". Також на обладнаних майданчиках працюватимуть термінали для оплати карткою. Крім того, планується продаж дисконтних карток на певну кількість днів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися