У Харкові усувають пошкодження електромереж: відомі вулиці

Комунальники працюють у Немишлянському районі міста

У Немишлянському районі фахівці КП "Міськсвітло" усувають пошкодження мереж і міняють лампи на проспекті Льва Ландау  та у Ново-Західному житловому масиві. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також триває монтаж повітряних мереж на Салтівському шосе. Окрім цього, комунальники прибирають з опор несанкціоновані рекламні оголошення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт ліфтів у багатоквартирних будинках Харкова. Упродовж минулого тижня спеціалісти КСП “Харківміськліфт” запустили в роботу 12 ліфтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Зараз у житлових будинках комунальної форми власності працює понад 6,6 тис. підйомників, 31 - тимчасово зупинений на простій. У серпні бригади відновили 31 систему диспетчеризації та опрацювали понад 3 тис. заявок містян. “Крім того, комунальники повністю підготували до осінньо-зимового періоду внутрішньобудинкові електромережі в житлових будинках. До опалювального сезону готові всі 7 762 будинки, які обслуговує КСП”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають ремонтно-відновлювальні роботи у будинках, які постраждали від російської збройної агресії. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що торік у Харкові вдалося відновити та модернізувати близько 200 будинків, тоді як сьогодні у роботі ще 60 будинків. Загалом внаслідок російської агресії було пошкоджено понад 5 000 будинків, з них 500 будинків не підлягають відновленню. “Так, дійсно, на сьогодні 150 000 мешканців міста Харкова без даху над головою і це жахливо. Але ми працюємо разом з Офісом Президента, Кабінетом міністрів України для того, щоб у максимально стисли строки відбудовувати наше місто”, — прокоментував міський голова Харкова Ігор Терехов. Роботи планують завершити до початку опалювального сезону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися