У Харківській області вирішують проблеми з опаленням – подробиці

У громаді на Харківщині отримали нові газові котельні.

В амбулаторії, швидкій, школі, дитсадку та клубі Лозівської громади стане тепліше. В Орільському старостинському окрузі отримали дві модульні газові котельні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівського міського голови Сергія Зеленського.

Котельні оснащенні за сучасними європейськими технологіями: мають надзвичайно високу тепловіддачу, енергозаощадні, обладнанні протипожежним захистом та сигналізацією від зловмисників.

"Під час повномасштабної війни складно щось гарантувати, але плануємо задіяти котельні вже в цьому опалювальному сезоні. Все залежатиме від того, наскільки швидко отримаємо необхідні дозволи та під’єднаємо модулі до мереж. Їх обслуговуватиме КП “Тепловодосервіс”". – повідомив Зеленський.

Очільник громади зазначив, що тривають перемовини про ще кілька таких котелень для інших старостинських округів Лозівської громади.

"За постійну підтримку дякуємо Товариству Червоного Хреста України та начальнику Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову", – підкреслив Сергій Зеленський.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У метрошколі Харкова збільшується кількість дітей – Ігор Терехов

Перші тижні показали, що навчання школярів у метро – дуже потужний, вдалий досвід для Харкова. Про це мер Харкова Ігор Терехов розповів в етері національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Хочу сказати, що кількість школярів зросла. Якщо спочатку це була 1000 школярів, які пішли з 1 вересня в метрошколу, то зараз ми вже маємо 1064 учні, є певний попит на те, щоб облаштовувати нові класи, що ми зараз і робимо, в метро", – повідомив міський голова.

Як планують роботу метрополітену та навчання, і коли діти сядуть за парти реальних шкіл – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися