У Харкові ВПО можуть оформити субсидію за новим місцем проживання

Переселенці можуть отримувати субсидію після подачі заяви.

Внутрішньо переміщені особи можуть оформити субсидію на оплату житлово-комунальних послуг за новим місцем проживання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Управління соціального захисту населення Адміністрації Основ’янського району міськради.

Для призначення житлової субсидії необхідно звернутися з відповідною заявою та необхідними документами та /або відомостями до найближчого сервісного центру Пенсійного фонду України (ПФУ) або до Управління. Також це можна зробити дистанційно, надіславши документи поштою або в електронній формі (через вебпортал електронних послуг та мобільний додаток ПФУ, а також через портал "Дія").

Протягом поточного року фахівці Управління прийняли та передали до ПФУ 65 заяв щодо надання житлової субсидії та 63 акти обстеження матеріально-побутових умов домогосподарств.

Прийом заяв про призначення житлової субсидії здійснюється в управлінні за адресою: вул. Шота Руставелі, 4/20. Телефони для довідок та консультацій: (057) 725-31-91, (057) 725-31-93.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У метрошколі Харкова збільшується кількість дітей – Ігор Терехов

Перші тижні показали, що навчання школярів у метро – дуже потужний, вдалий досвід для Харкова. Про це мер Харкова Ігор Терехов розповів в етері національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Хочу сказати, що кількість школярів зросла. Якщо спочатку це була 1000 школярів, які пішли з 1 вересня в метрошколу, то зараз ми вже маємо 1064 учні, є певний попит на те, щоб облаштовувати нові класи, що ми зараз і робимо, в метро", – повідомив міський голова.

Як планують роботу метрополітену та навчання, і коли діти сядуть за парти реальних шкіл – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися