У прифронтовій громаді Харківщини тимчасово зникне газ

В Барвінківській громаді на Ізюмщині на газових мережах будуть проводитись ремонтні роботи

Тимчасово призупиняється розподіл газу до чотирьох населених пунктів Барвінківської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію харківської філії "Газмереж".

На час проведення заходів з підготовки газових мереж Барвінківської громади до роботи у зимовий період, тимчасово призупиняється розподіл газу до чотирьох населених пунктів громади: Барвінкове, село Нікополь, село Гусарівка та село Рідне. 

Роботи планують розпочати 19, а завершити 20 вересня. Харківська філія "Газмережі", просить своїх клієнтів самостійно перекрити крани перед газовими приладами на час проведення заходів з підготовки до зими.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про видачу допомоги до опалювального сезону сім'ям військовослужбовців на Харківщині. Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради. Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року у приміщенні Краснокутської селищної ради, 2 поверх, каб. 34. З собою мати оригінали документів: паспорт громадянина України; ідентифікаційний код; довідку ВПО (для ВПО); довідку про проходження військової служби (для військовослужбовців); довідку з газового про відсутність у домоволодінні газового опалення. Мешканцям старостинських округів для реєстрації необхідно звертатися до старости відповідного старостинського округу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися