Жителям Харківщини пропонують обмінятися одягом: що це значить

Приносити можна новий одяг або не нові речі у гарному стані

У п'ятницю, 22 вересня, у Близнюківській громаді проведуть ековечірку з обміну одягом Zero Waste (дослівно – “нуль відходів”), пишуть “Коментарі.Харків”. 

Захід проведуть у молодіжному просторі. Ековечірка – освітній захід, мета якого – поширити знання про “безсмітництво” та надихати людей бути екологічно свідомими.

На цій екологічній акції можна буде обмінятися одягом. Сенс в тому, аби не викидати речі, які набридли, оновити свій гардероб, не купуючи нові.

“Захід організовано для внутрішньо переміщених осіб та осіб вразливих категорій, але участь може взяти будь-хто. Якщо бажаєте дати друге життя своїм речам, принесіть їх у молодіжний простір до 21 вересня. Зауважимо, бажано, щоб це був новий одяг, який вам не підійшов. Але це можуть бути й не нові речі у гарному стані. Усе, що залишиться після ековечірки, ми передамо у Банк одягу”, - пояснили у Близнюківській громаді.

Програма заходу:

  • 14:00-14:10 — презентація заходу;

  • 14:10-15:00 — майстер-клас з пошиття екоторбин;

  • 15:00-16:00 — вечірка обміну одягом;

  • 16:00-17:00 — пригощання учасників.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області реалізують проєкт “Центр підприємницьких ініціатив ветеранів “Новий відлік”

Метою проєкту є надання допомоги ветеранам у започаткуванні, поновленні та розвитку власного бізнесу, забезпеченні можливостей влаштувати гідне життя ветеранам та їх сім’ям. В рамках проєкту планується проведення навчальних заходів та надання консультацій учасникам (податковий та юридичний консалтинг, консультування з бізнес-планування, фінансів та обліку, залучення зовнішнього фінансування та грантів; консультування з маркетингу та продажів, управління персоналом тощо).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися