На Харківщині відновлюють чотири мости

Спеціалізована служба також підтримує належний стан 25 тимчасових переправ

Наразі роботи з експлуатаційного утримання проводяться на чотирьох мостах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Поки в регіоні триває відбудова основних інфраструктурних об'єктів, зараз їх в роботі 18,  у належному експлуатаційному стані підтримуються тимчасові переправи. Нагадаємо, таких в області – 25. 

На автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро (в межах Красноградського району) дорожники провели наступні роботи на штучній споруді: заміна перехідної плити, заміна деформаційних швів, засипання розмивів конуса штучної споруди, встановлення, ремонт та фарбування бар‘єрного і перильного огородження. Також продовжуються роботи з влаштування водовідвідних лотків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про продовження ремонту проспекту Гагаріна у Харкові. Бригади КП "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття у місцях розриття інженерними службами міста. Тривають підготовчі роботи з асфальтування ділянки на проспекті Гагаріна, на місці ремонту каналізаційного колектору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради. Також комунальники нанесли  розмітку на вулицях Сумській та Університетській, Павлівській площі, Бурсацькому узвозі, у провулку Спартаківському та інших. Станом на 7 вересня на дорогах міста працюють 173 робітники та 186 одиниць спецтехніки підприємства. За попередню добу було вивезено 109 куб. м змету та 4 куб. м ТПВ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися