У Харківській області реєструють на отримання грошових ваучерів

Реєстрація на отримання ваучерів завершиться сьогодні о 15 годині.

Благодійна організація "ВЕСТ СУППОРТ В УКРАЇНІ" спільно з Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) та за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров'я сільськогосподарських тварин, яких утримують малі сільські домогосподарства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської МВА.

Кожна відібрана для участі у програмі родина отримає ваучер на суму 5 180 грн для придбання ветеринарних препаратів: антибіотиків, вітамінів, протипаразитарних та антисептичних засобів - у попередньо відібраних постачальників.

Допомогу можуть отримати родини, які мешкають у сільській місцевості та утримують птицю або до 5 голів іншої худоби, та дрібні фермери, які утримують до 50 свиней, 30 корів молочних порід або 30 кіз.

Отримати вищезазначену допомогу можуть ті категорії домогосподарств, які відповідають одній або декільком з наведених нижче умовам:

- переміщені домогосподарства, які все ще займаються утриманням худоби;

- приймаючі сім'ї;

- родини, що повернулись у власні домівки після переселення;

- родини зі зниженим доходом через втрату/відсутність годувальників чи інших працездатних членів родини;

- родини з пошкодженими будинками та/або втраченими активами;

- домогосподарства, які очолюються одним дорослим;

- багатодітні родини (п'ять і більше членів сім'ї).

Для реєстрації у програмі потрібно звернутися за номером телефону: +38 (098) 997 57 73, Станіслав. Прийом заявок завершиться 21 вересня 2023 року о 15:00.

Відібраним родинам будуть надіслані смс-повідомлення щодо подальших кроків участі у програмі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сталося щонайменше шість прильотів: є постраждалі

Близько шостої ранку російські війська завдали ударів по Харкову. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що загалом щонайменше шість "прильотів" було вранці по Харкову. За попередньою інформацією всі сталися у Слобідському районі міста.

Вже о 06:51 міський голова написав:

"Маємо інформацію про двох постраждалих внаслідок ранкового обстрілу Харкова. Обидва госпіталізовані у лікарню. На місці "прильотів" працюють відповідні служби, усувають їхні наслідки".

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що у Харкові було зруйновано складську будівлю і також повідомив про двох постраждалих станом на 07:41.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися