У громаді Харківської області міжнародники нададуть допомогу: хто отримає

У Чугуївській громаді готуються до опалювального сезону.

Начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва провела робочу зустріч з представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ), а саме департаменту Wash, який опікується питаннями підтримки сфер водо- та теплозабезпечення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію очільниці громади.

Чугуївська громада вже має досвід плідної співпраці з МОМ, зокрема, в питаннях енергоефективності та енергозбереження. Тепер перед є можливість зміцнення матеріально-технічної бази тепломереж та водоканалу.

"Серед іншого мова сьогодні йшла про можливість передачі громаді двох модульних котельних, систем водоочищення, запорної арматури, побутової техніки для обладнання місць масового перебування ВПО і навіть обладнання для лабораторій з контролю за якістю води та стоків.

Щиро дякую нашим партнерам за вкрай своєчасну допомогу, яка буде вдвічі цінною протягом зимового періоду, до якого ми активно готуємось по всіх напрямках", – повідомила Галина Мінаєва.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові серед біла дня чоловіки виносили пакунки з підприємства (ФОТО)

20 вересня вдень патрульні отримали виклик про підозрілих осіб на вулиці П'ятихатській. Заявник повідомив поліцейським, що невідомі чоловіки щось виносять у пакунках з території підприємства, яке наразі зачинене. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні оглянули прилеглу територію. Неподалік місця виклику поліцейські виявили схожого за описом громадянина з об'ємним пакунком. Також невдовзі інспектори виявили і другого громадянина, який при появі поліцейських викинув пакунок у кущі та намагався втекти. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка.

Що було у згортках – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися