Держава виплатить харків'янам понад 78 млн грн на відновлення житла

Усього заявки подали понад 7,7 тисяч мешканців Харкова

Заявки на отримання грошової компенсації на ремонт житла за програмою "єВідновлення" подали понад 7,7 тис. жителів Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Станом на сьогодні спеціальною комісією відпрацьовано понад 4,1 тис. заявок містян. Загальна сума виплат становить понад 78 млн грн.

У міськраді також нагадали, що з 15 вересня сума максимальної грошової підтримки на проведення ремонтних робіт у багатоповерхівках зросла до 350 тис. грн, а для власників приватних будинків - до 500 тис. грн. Отримати державну виплату на ремонт свого житла, яке має незначні пошкодження внаслідок обстрілів, може кожен харків'янин. Для цього необхідно подати заявку в застосунку "Дія".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про початок у Харківській області реєстрації на отримання допомоги до опалювального сезону. 25 вересня об 11:00 з метою забезпечення опалювальними матеріалами домогосподарств, які ледве задовольняють свої базові потреби та в період останніх трьох місяців не отримували будь-якої грошової допомоги від неурядових громадських організацій, БФ "Карітас" буде проводити реєстрацію на благодійну допомогу у вигляді твердого палива(дров). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації. Для громадян, які зареєстровані в Старосалтівській ТГ та ВПО (вище зазначених населених пунктів). Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади не будуть реєструватися. ПРИ СОБІ ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ ЗАЗНАЧЕНІ ДОКУМЕНТИ, В ОБОВ'ЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ ДОВІДКИ ПРО ДОХОДИ(ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії), довідку про про пічне опалювання, паспорт, код. Для Мешканців с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове реєстрація буде проводитися в інший день. Слідкуйте за оголошеннями.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися