Харків’ян запрошують на Бал: як туди доїхати (розклад автобусів)

Для зручності харків’янам надають безкоштовні автобуси, щоб дістатися Екопарку

Бал хризантем стартує цієї неділі, 1 жовтня (з 10 години ранку). Харків’ян просять не приїжджати в один день, щоб не створювати скупчення людей. Про це повідомляють" Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Екопарку.

"Ми пройшли довгий шлях, виконали величезну роботу, щоб подарувати харків'янам та гостям з інших регіонів це свято. Для нас це є важливим символом: наш Екопарк намагалися знищити, але ми показали, що зламати нас неможливо. Як і всю нашу країну", – зазначив засновник Екопарку Олександр Фельдман.

Він зауважив, що територія, на якій проходитиме свято, повністю розмінована, збудовано сховище та дотримано всіх необхідних заходів безпеки.

"Ми знаємо, що Бал хризантем любить безліч людей, і у мирні роки його відкриття збирало величезну аудиторію. Нині ситуація складна, триває війна. Тому, як нам не приємно бачити абсолютно всіх, ми просимо кожного самостійно приймати рішення та по можливості планувати відвідування Екопарку на різні дні, щоб не було великої скупченості. Адже милуватися нашими квітами можна буде не менше місяця", – підкреслив засновник Екопарку.

1 жовтня, у день відкриття Балу хризантем, Екопарк запускає додаткові безкоштовні автобуси від станцій метро "Героїв праці" (біля ТРЦ "Космос) та "Перемога". З Олексіївки вони від’їжджатимуть о 9.50, 10.50, 11.50, 12.50, 14.50 та 15.50 (назад – о 10.30, 11.30, 12.30, 14.30, 15.30 та 16.30), з Салтівки – о 9.30, 11.30, 13.30 та 15.30 (назад – 11.00, 13.00, 15.00 та 17.00).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області велика кількість протермінованих заяв на відновлення житла – Синєгубов

Люди не можуть отримати компенсацію через повільну роботу комісій.

На Харківщині 4500 заявників отримали компенсацію по програмі єВідновлення на суму понад 366 мільйонів гривень. Про це в ході апаратної наради під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Антон Коротовських, інформують "Коментарі. Харків".

"Маємо постійно нарощувати темп робіт щодо надання компенсацій за програмою "єВідновлення". Керівникам районних військових адміністрацій належить звернути увагу на це питання. Доручаю персонально пропрацювати цей напрямок роботи з очільниками громад і виправити недоліки там, де вони є", – сказав Олег Синєгубов.

У яких громадах найбільша кількість протермінованих заяв на отримання компенсації за пошкоджене майно – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися