Фонд Олени Зеленської допомагає громаді на Харківщині, щоб пережити зиму

Фундація надала допомогу громаді Харківщини у вигляді генераторів

Для забезпечення безперебійного електропостачання до об'єктів критичної інфраструктури, енергонезалежності та в рамках підготовки до осінньо-зимового опалювального періоду в умовах військової агресії російської федерації комунальні підприємства Куп'янської міської територіальної громади отримали генератори від Благодійної організації "Фундація Олени Зеленської". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

Це стало можливим завдяки співпраці Харківської обласної військової адміністрації, Куп'янської міської військової адміністрації, сприяння начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, начальника Департаменту цивільного захисту Івана Сокола та благодійників.

"Висловлюємо щиру вдячність першій леді України Олені Зеленський, директору БО "Фундація Олени Зеленської " Ніні Горбачовій та всім причетним", – зазначили в МВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що робиться у парку "Гомільшанські ліси" на Харківщині

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник відвідав Зміївщину та Національний природний парк "Гомільшанські ліси". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Спільно з правоохоронцями, місцевою владою та новим директором національного парку Євген Іванов обговорив потреби адміністрації зеленої зони та хід боротьби із так званими чорними лісорубами.

Які збитки злочинці нанесли Нацпарку – читайте за посиланням.

У Харківській області велика кількість протермінованих заяв на відновлення житла – Синєгубов

Люди не можуть отримати компенсацію через повільну роботу комісій.

На Харківщині 4500 заявників отримали компенсацію по програмі єВідновлення на суму понад 366 мільйонів гривень. Про це в ході апаратної наради під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Антон Коротовських, інформують "Коментарі. Харків".

"Маємо постійно нарощувати темп робіт щодо надання компенсацій за програмою "єВідновлення". Керівникам районних військових адміністрацій належить звернути увагу на це питання. Доручаю персонально пропрацювати цей напрямок роботи з очільниками громад і виправити недоліки там, де вони є", – сказав Олег Синєгубов.

У яких громадах найбільша кількість протермінованих заяв на отримання компенсації за пошкоджене майно – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися