У Харківській області планують купити 17 термочашок за понад мільйон гривень

Державний “Укрбургаз” планує придбати 17 термочашок на суму понад мільйон гривень

Акціонерне товариство “Укргазвидобування” в особі філії Бурове управління “Укрбургаз” планує придбати 17 термочашок зі з’ємним стаканом із нержавіючої сталі на загальну суму 1,35 млн грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформують "Коментарі. Харків".

У характеристиках термочашки зазначено, що вона має бути зі з’ємним стаканом з нержавіючої сталі, 230 В (CUP HEATER FOR VISCOMETERS) 130-30 за каталогом OFITE.

Замовник визначив призначення термочашки як інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі.

термочашки на мільйон, закупівля у Харківській області

Фото закупівлі:
ProZorro

Одна термочашка коштуватиме приблизно 79 000 грн.

Аукціон має відбутись 9 жовтня. Поставити чашки мають у Красноград до кінця травня 2024 року.

“Укрбургаз” купував ідентичні термочашки у червні 2021 року. Тоді за 8 чашок заплатили 310,6 тис. грн. (1 чашка коштувала 38,8 тис. грн.).

Власником акціонерного товариства “Укргазвидобування” в особі філії “Шебелинкагазвидобування” є державна акціонерна компанія “Нафтогаз України”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що робиться у парку "Гомільшанські ліси" на Харківщині

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник відвідав Зміївщину та Національний природний парк "Гомільшанські ліси". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Спільно з правоохоронцями, місцевою владою та новим директором національного парку Євген Іванов обговорив потреби адміністрації зеленої зони та хід боротьби із так званими чорними лісорубами.

Які збитки злочинці нанесли Нацпарку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися