Одяг, продукти та побутову техніку видають у Харківській області – де саме

Обласний гуманітарний штаб передав громадам понад 8 тисяч проднаборів, 2 тонни одягу та набори раннього розвитку

Впродовж минулого тижня, з 26 по 29 вересня, обласний гуманітарний штаб відправив 8655 продовольчих наборів до Валківської, Золочівської, Новопокровської, Дергачівської, Балаклійської, Первомайської, Наталинської громад, а також ГО "Дія", які розповсюджують допомогу серед населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

На потреби жителів Вовчанської громади доправили 2 тонни одягу, а до Дергачівської, Золочівської та Чкаловської громад передали 1016 кілограмів продуктів харчування.

Крім цього, до Балаклійської, Безлюдівської, Богодухівської, Височанської, Зміївської, Красноградської, Мереф'янської, Наталинської, Солоницівської та Чугуївської громад доправили 105 наборів раннього розвитку.

Нагадаємо, також минулого тижня понад 1000 переселенцям з Харківщини, які мешкають у гуртожитках, передали побутову техніку: холодильники, пральні машини, праски, електрочайники, мікрохвильові печі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Топ-10 вакансій для чоловіків Харкова та області із зарплатнею до 25 тисяч гривень

У Харківській області пропонують роботу для чоловіків

У Харкові та області роботодавці пропонують до 25 тисяч гривень зарплатні для роботу, яка підходить переважно чоловікам. Харківська служба зайнятості надала інформацію сайту "Коментарі. Харків" про такі вакансії. Топ-10 "чоловічих" вакансій у місті та області – можна подивитися за посиланням.

У Харківській області оголошено реєстрацію на отримання дров

Благодійний фонд "Карітас" проводить реєстрацію на отримання твердого палива (дров)

З метою забезпечення опалювальними матеріалами домогосподарств, які ледве задовольняють свої базові потреби та в період останніх трьох місяців не отримували будь-якої грошової допомоги від неурядових громадських організацій, БФ "Карітас" буде проводити реєстрацію на благодійну допомогу у вигляді твердого палива (дров). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Реєстрацію мали розпочати 2 жовтня, проте через загрозу обстрілів її було перенесено. Які умови для отримання твердого палива – читайте за посиланням.



Марина

8 жовтня 2023, 13:10

Комментарий нет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися