У Харкові за минулий тиждень народилося 47 дітей: кого більше?

Загалом з початку війни на світ з'явилося 3362 нових харків'янина

47 дітей народилося у місті Харкові з 28 вересня по 4 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті охорони здоров'я, серед новонароджених - 18 хлопчиків та 29 дівчаток. Загалом з початку війни у Харкові з'явилося на світ 3362 дитини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про народження 52 дітей за тиждень у Харкові. 52 дитини народилося у місті Харкові з 21 по 27 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Як повідомили у Департаменті охорони здоров'я, серед новонароджених – 28 хлопчиків та 24 дівчинки. Загалом з початку війни у Харкові з'явилося на світ 3315 дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перевірку лікарні у Харкові. У середу, 4 жовтня, завідувач відділення антимікробної резистентності та інфекційного контролю відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб ДУ “Харківський ОЦКПХ МОЗ” перевірила Комунальне некомерційне підприємство “ЦПМД № 3 Харківського району”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.  Під час моніторингу з медичними працівниками обговорили питання: інфекційного контролю, як основи запобігання поширенню інфекцій під час надання медичної допомоги; облаштування майданчика для забору мокротиння; скринінгу пацієнтів/відвідувачів на аерогенні та крапельні інфекції; організації обстеження контактних щодо туберкульозу осіб; методів ідентифікації збудників туберкульозу; використання засобів індивідуального захисту медичним персоналом під час надання медичної допомоги. “В ході моніторингу надані рекомендації з питань гігієни рук та поводження з медичними відходами”, - уточнили у державній установі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися