Спекотно і незначні опади: синоптики розповіли, якою буде погода 10 червня

Вітер очікується східний, 7 - 12 м / с

У середу, 10 червня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Про це повідомляє Харківський Гідрометцентр.
Відзначається, що вітер буде західний, 7 - 12 м / с. Температура вночі 15 - 20 °, вдень 29 - 34 ° тепла. По місту: температура повітря вночі 18 - 20 °, вдень 30 - 32 ° тепла.
За даними порталу "Синоптик", завтра вранці небо у Харкові буде ясним, і залишатиметься таким майже весь день, але ввечері його все ж затягнуть хмари. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

10 червня відзначається день пам'яті преподобного Микити сповідника. Святий Микита в народі вшановується вартовим гусей, тому його просто називають Гусятником. Це обрядове свято. Гуси з весни вимагають ретельного догляду, оскільки гусенята, які з'явилися в цей час часто гинуть. Щоб врятувати їх від гибелі народ і дав їм святого покровителя. У народі вважається - якщо тихий день, то урожай буде хороший. Слідкували також за конюшиною: "Конюшина зближує листочки - до негоди".

Раніше "Коментарі" писали, що в Харкові трамваї по маршруту № 26 тимчасово змінять напрямок руху.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися