«Головне, щоб працювало ППО», – Ігор Терехов про опалювальний сезон у Харкові

Ігор Терехов: Харків готовий до опалювального сезону

Опалювальний сезону у місті Харкові стартує, як тільки цього вимагатимуть погодні умови. Про це сьогодні, 6 жовтня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Сьогоднішні обстріли - ще один доказ того, що проходити зиму буде дуже важко. Але, я впевнений, що ми витримаємо всі навантаження, бо дуже серйозно готувалися до опалювального сезону. "Харківські теплові мережі" переклали 220 км магістральних трубопроводів, підготували котельні, ТЕЦ. Особливу увагу приділили їх захисту.  Головне, щоб працювало наше ППО, щоб ми зберегли те, що побудували за цей проміжок часу. Опалювальний сезон розпочнемо, як тільки цього вимагатимуть погодні умови. Харків до цього готовий", - повідомив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові збільшилася кількість загиблих через обстріл 6 жовтня

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що рятувальники знайшли ще одну жінку, яка загинула, через ракетний удар по місту.

"Кількість жертв та постраждалих від вранішніх ударів по Харкову зростає. Знайшли ще одне тіло – загибла жінка, 1955 року народження. Поранених вже 26, 12 з них госпіталізовані", – написав Ігор Терехов.

У ХОВА повідомляють, що загибла - це бабуся 10-річного хлопчика, якого теж сьогодні вбили росіяни. Також повідомляють, що кількість поранених зросла до 28. 12 людей госпіталізовано до медзакладів, в тому числі 11-місячна дитина. Інформація оновлюється. 

У Харкові знайшли два тіла на місці влучання ракети – Олег Синєгубов

Начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що, обстежуючи місце ракетного удару по Харкову, поліціянти виявили ще одного померлого, проте його смерть не пов’язана з обстрілом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію МГ "Об’єктив".

“Сьогодні місто Харків прокинулося під вибухи. На жаль, є дві людини, яких знайшли. Одна людина померла – не пов’язано з цим вибухом. Просто поліцейські ідентифікували тіло в одному з житлових будинків. І хлопчик 10 років загинув просто під час ракетної атаки“, – зазначив Синєгубов у етері нацмарафону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися