У одному з районів Харківщини змінять розклад руху автобусів

Автобус з Мосьпанового до Чугуєва тепер ходитиме тричі на тиждень

З 9 жовтня буде змінено розклад автобуса з міста Чугуїв до села Мосьпанове Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Малинівської селищної військової адміністрації.

Тепер розклад руху виглядатиме так: 

Понеділок: з міста Чугуїв о 6.20 ранку та о 14.00. Із села Мосьпанове о 7.20 ранку та о 14.40.

Середа: курсуватиме автобус для пільгового контингенту (фінансується з місцевого бюджету). З міста Чугуїв о 6.20 ранку та о 12.30. Із села Мосьпанове автобус стартує о 7.20 ранку та о 13.30.

Субота: з міста Чугуїв виїзд автобуса о 6.20 ранку та о 14.00. Із села Мосьпанове о 7.20 ранку та о 14.40.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про зміни у графіку харківського транспорту. Рух трамваїв на вул. Академіка Павлова, на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського, буде припинений з 9:00 до 16:00 5 та 6 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії. У цей час трамваї курсуватимуть наступним чином: №16, 16-А: розворотне коло “Салтівське” - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - розворотне коло “Журавлівський гідропарк”; №27: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло “Журавлівський гідропарк” - вул. Шевченка - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - розворотне коло “Салтівське”. У цей час на вул. Академіка Павлова курсуватиме тимчасовий автобус №27 “Автостанція “Героїв Праці” - БК “ХЕМЗ” за таким маршрутом: “Автостанція “Героїв Праці” - вул. Академіка Павлова - пр. Героїв Харкова - вул. Олега Громадського - БК “ХЕМЗ” - вул. Олега Громадського - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - автостанція “Героїв Праці”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися