Прогноз погоди в Харкові на 11 червня: скільки протримається рекордна спека

Через кілька днів у Харків повернуться дощі і грози

Сьогодні, 11 червня, в Харкові і області стовпчики термометрів піднімуться до рекордних цьогоріч відміток. Про це повідомляє обласний гідрометцентр.

Згідно з прогнозом погоди, і в місті, і в області буде сухо, а пориви вітру не будуть перевищувати 12 метрів в секунду. Минулої ночі в Харківській області було тепло - до +20-ти, а вдень повітря прогріється до рекордних 36-ти тепла. У Харкові температура складе +31... +33 градусів.

Завтрашній день буде таким же спекотним. За прогнозом обласного гідрометцентру, очікується сонце і до 36 градусів тепла. Хоча вже через кілька днів погода трохи зіпсується: з 14 червня очікуються дощ і грози, а температура впаде до +26 градусів.

Нагадаємо, днями у Харкові через зливи затопило двір на Салтівці, в результаті чого рівень води доходив майже до радіаторів. Затопленим виявився двір по вул. Академіка Павлова, 148, де біля будинків утворилася ціла річка. Втім, таку ж картину можна було спостерігати і в інших районах, а місцеві жителі перепливали дороги не тільки авто, але і на човнах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися