Обговорення проблем і допомога лікарям: нардеп Світлична відзвітувала про робочий візит до Зачепилівки

Народний депутат Юлія Світлична зустрілася с жителями Зачепилівки Харківської області

Народний депутат України Юлія Світлична відвідала з робочим візитом Зачепилівку Харківської області, де провела прийом громадян і передала допомогу місцевим лікарям. Про це сама політик написала на своїй сторінці у Facebook.

"Зачепилівка. Говорили з людьми про все. Допомогли лікарям. Завітали до ветерана другої світової Андрія Григоровича Чайки. Легендарна особистість! У 1941 закінчив школу і одразу добровольцем пішов на фронт, був поранений. Після війни працював вчителем математики, потім директором школи, організував роботу краєзнавчого музею. Так склалося, що з Андрієм Григоровичем народилися в один день, 6 червня. Тому сьогодні привітали один одного з днем народження. Людина щирої душі. Дай Бог Вам здоров`я, Андрію Григоровичу!", - написала Світлична.

Окремо нардеп підкреслила зустріч с жителями Леб’яжого (село у Зачепилівському районі), де навесні її підтримали 92% виборців.

Нагадаємо, Народний депутат Юлія Світлична анонсувала засідання керівництва та лідерів політичних груп Конгресу регіональних влад Ради Європи. Відповідна публікація з'явилася на сторінці політика у Facebook.

"Засідання керівництва та лідерів політичних груп Конгресу регіональних влад Ради Європи. 17 країн. Інтереси України відстоюємо з Харкова. Працюємо в онлайні", – написала Світлична.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися