У Харкові відновили покриття на двох проспектах

Також було нанесено розмітку на трьох вулицях міста

Комунальники Харкова відновили асфальтобетонне покриття в місцях розриття інженерними службами на проспектах Гагаріна, Тракторобудівників та низці інших. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Також бригади комунального підприємства "Шляхрембуд" нанесли дорожню розмітку на вулиці Новий Побут, вулиці Холодногірській та проспекті Льва Ландау.

Сьогодні, 9 жовтня, на дорогах міста працюють 171 робітник та 166 одиниць спецтехніки підприємства. За попередні три доби вивезено 406 куб. м змету та 6 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт доріг у Харківському районі. Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко розповів, що відбувалося у громаді у вересні, повідомляють "Коментарі. Харків". Коштом місцевого бюджету у Дергачах завершено ремонт покрівель декількох багатоповерхівок на вулиці Садовій та 9-поверхівки на вулиці Суворова. Відповідні роботи також проводяться у Слатиному і Великих Проходах. У Руській Лозовій коштами області відновлюються медична амбулаторія та адміністративна будівля, готується проєктна документація для ремонту багатоквартирного житлового фонду. Харківська ОВА також забезпечує відбудову медичних амбулаторій у Великих Проходах і Дергачах. У співфінансуванні з обласним бюджетом здійснюється відбудова 17 двоповерхівок на території нашого міста. Також у Дергачах коштами міського бюджету виконано капітальний ремонт доріг на вулицях Залізничній, Культури, провулку Центральному, на завершальному етапі роботи на вулиці Потьомкіна, проводять роботи із заміни асфальтового полотна на вулиці Вокзальній та частині вулиці 1 Травня. Окрім цього, виконано поточний ремонт з підсипкою піщано-щебеневою сумішшю на вулицях Короленка, Весняній, Кільцевій, в’їзді Каштановому у Дергачах, а також на провулку Бережному у Безруках; триває поточний ремонт доріг у Слатиному. При цьому, за словами начальника Дергачівської МВА, протягом вересня російські окупанти обстрілювали прикордоння Дергачівщини, зокрема територію Козачолопанського старостату. Ворог продовжує знищувати Козачу Лопань, Ветеринарне, Шевченка, Гранів, однак не має жодних успіхів у спробах переправити через кордон свої диверсійні групи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися