«Безпрецедентний випадок»: у Харкові відкрили новий пам’ятник

Минулого опалювального сезону, після обстрілів, саме тепловики рятували місто від холодів

Пам’ятник тепловикам відкрили в оновленому однойменному сквері на честь 90-річчя КП "Харківські теплові мережі". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У заходах взяв участь міський голова Ігор Терехов, який відкрив монумент та вручив комунальникам нагороди міськради.

Мер зазначив, що минулого опалювального сезону в Харкові вісім разів перезапускали тепло, і це безпрецедентний випадок для України і світу. Крім того, перед початком цієї зими у місті переклали понад 200 км магістралей і готуються до нових викликів.

"Я пишаюся вашою роботою і дуже вам вдячний! Дякую вашому керівництву, яке дуже відповідально до всього ставиться. Відкриття цього скверу і пам’ятника - мала частина того, що потрібно зробити, аби вшанувати вас за вашу героїчну працю", - підкреслив Ігор Терехов.

З 2021 року у Харкові замінили майже 500 км теплових мереж, реконструювали понад 30 ЦТП, 11 квартальних котелень, замінили 19 насосних агрегатів, відновили близько 110 км теплової ізоляції, встановили понад 300 систем погодного регулювання з тепловими лічильниками тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стартує реєстрація на грошову допомогу: розмір виплат збільшено

З 1 жовтня в Україні запроваджена нова сума виплат багатоцільової грошової допомоги від МОМ у розмірі 3600 гривень на місяць. Такі виплати здійснюються протягом 3 місяців. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Усі, хто реєструються та мають право на отримання допомоги після 1 жовтня 2023 року, отримають збільшену суму. Для осіб, зареєстрованих до цієї дати, сума переказу відповідатиме чинному розміру 2220 гривень на члена сім’ї.

Реєстрація на грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції буде доступною у Харкові з 11 жовтня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися