Аеропорт "Харків" ставлять на паузу: перші рейси відправлять з затримкою і без проводжаючих

Проводжаючі найближчим часом не зможуть потрапити в термінал харківського аеропорту, куди пустять тільки тих, у кого є квитки і маска

Аеропорт "Харків" почне роботу пізніше: не з 12 червня, як повідомлялося раніше, а з 15-го. Перший рейс вирушить з Харкова до Києва о 15:55, говорить комерційний директор аеропорту Владислав Ільїн. Про це повідомляє KHARKIV Today.

Поки невідомо, чи будуть перевіряти у пасажирів температуру, але така практика була ще до введення карантину.

"Є така рекомендація Державіаслужби, щоб ми проводили температурний скринінг і на вході в термінал, і по прильоту. На початку березня, до введення карантину, вже було таке зобов'язання у аеропортів проводити температурний скринінг пасажирів, що прилітають з-за кордону. Це  проводили не співробітники нашої компанії, а працівники державної служби. На сьогоднішній день у нас поки немає інформації, чи будуть перевіряти температуру у пасажирів, які входять в термінал, ще поки це в процесі затвердження", — говорить комерційний директор аеропорту.

Проводжаючі поки не зможуть потрапити в термінал аеропорту. Туди пустять тільки тих, у кого є квитки і маска.

Нагадаємо, в червні стартують регулярні рейси до Києва, які буде здійснювати компанія "МАУ", а вартість квитків починається від 808 грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися