У застосунку та на порталі «Дія» з’явилася корисна послуга до зими

Прем’єр-міністр: У застосунку та на порталі Дія з’явиться розташування Пунктів незламності

На доручення Президента України Уряд 13 жовтня ухвалив постанову про відображення розташування Пунктів незламності в застосунку та на порталі Дія. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, інформують "Коментарі. Харків".

"Українці будуть бачити, де розташований найближчий до них пункт, зможуть оцінити наявні там умови та залишити відгук. Таким чином місцева влада оперативно реагуватиме на скарги й усуватиме всі недоліки", — підкреслив очільник Уряду.

За словами Прем’єр-міністра, вже розгорнута мережа з 13-ти тисяч Пунктів незламності, де люди матимуть світло, тепло, інтернет та зв’язок на критичні та екстрені випадки.

Також Денис Шмигаль зауважив, що готовність енергетики та комунальної інфраструктури наближається до 100%. Деякі громади вже почали включати тепло. В інших населених пунктах воно з’явиться найближчим часом відповідно до погодних умов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов звернувся до харків’ян щодо опалювального сезону

У Харкові опалювальний сезон не почнеться 15 жовтня. Через теплу погоду у Харкові комунальники відтерміновують початок опалювального сезону. Про це у своєму зверненні повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Мер міста зазначає, що через погодні умови є можливість зекономити кошти харківʼян на оплаті комунальних послуг і заощадити більше газу в громаді.

"Як тільки середньодобова температура повітря три доби поспіль буде нижчою за +8 градусів, ми запустимо систему опалення і протягом кількох днів підключимо до тепла житлові будинки та соціальну інфраструктуру міста.

Ми доклали величезних зусиль для того, щоб Харків успішно пройшов опалювальний період 2023/2024. І сьогодні повністю готові до його проходження", – зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися