Де у понеділок видаватимуть гуманітарну допомогу та брезент

Мешканці громад на Харківщині мають змогу отримати гуманітарну допомогу

У понеділок, 16 жовтня 2023 року, у Боровій біля приміщення ФОКу здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги жителям наступних вулиць та багатоквартирних будинків за графіком:

10:30:

вул. Польова,

вул. Комарова,

вул. Колесніка;

11:00:

вул. Є. Шутька,

вул. Пушкіна,

вул. Слобідська;

11:30:

вул. Першотравнева;

12:00:

вул. Гагаріна,

вул. Українська.

Гуманітарну допомогу від благодійного фонду видаватимуть особисто в руки під підпис та з фотофіксацією. Допомога надаватиметься виключно у визначений день і час для кожної конкретної вулиці і будинку. Обов’язково при собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та номер телефону. Під час повітряної тривоги видача допомоги не здійснюватиметься.

Також мешканцям Старого Салтова та ВПО 16.10.2023 року з 9 до 12 години по вулиці Перемоги, 34 планується видача брезентів (за потребою) та продовження видачі гуманітарної допомоги від ООН за підтримки Червоного Хреста.

Для отримання допомоги при собі необхідно мати оригінали документів, що посвідчують особу та статус.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов звернувся до харків’ян щодо опалювального сезону

У Харкові опалювальний сезон не почнеться 15 жовтня. Через теплу погоду у Харкові комунальники відтерміновують початок опалювального сезону. Про це у своєму зверненні повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Мер міста зазначає, що через погодні умови є можливість зекономити кошти харківʼян на оплаті комунальних послуг і заощадити більше газу в громаді.

"Як тільки середньодобова температура повітря три доби поспіль буде нижчою за +8 градусів, ми запустимо систему опалення і протягом кількох днів підключимо до тепла житлові будинки та соціальну інфраструктуру міста.

Ми доклали величезних зусиль для того, щоб Харків успішно пройшов опалювальний період 2023/2024. І сьогодні повністю готові до його проходження", – зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися