У Харкові з’явилася нова весільна локація (ФОТО)

Тепер у Харкові є ще одне місце, де можна зробити красиві весільні фото

Вишукано та елегантно доповнює церемонію одруження харків’ян нова локація, де наречені можуть побратися в рамках сервісу "Шлюб за добу". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Організатором послуги є комунальне підприємство "Знахідка".

Адреса: м. Харків, вул. Жон Мироносиць, 10

Контактний номер телефону: +38 (050) 382 58 58

Довідково: сучасна та комфортна послуга Мін’юсту "Шлюб за добу" дозволяє громадянам у скорочений термін  (протягом 24 годин)  одружитися. Реалізація проєкту є невід’ємною частиною роботи органів державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новації у Каразінському – тепер університет буде у смартфонах

В Університеті розробили мобільний додаток для студентів

За ініціативи Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та підтримки адміністрації університету студенти Каразінського можуть відкрити для себе абсолютно новий спосіб взаємодії з університетом — через мобільний додаток Univera. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету.

Які можливості пропонує ця система? Для початку необхідно здійснити верифікацію через Дію: треба натиснути кнопку верифікації та поділитися своїм паспортом і студентським квитком через застосунок "Дія". До чого у студентів буде доступ після верифікації – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися