Десять дронів у центрі Харкова – що відбувається (ФОТО)

У Харківській області продовжують допомагати військовим, що захищають регіон

Сьогодні у Харкові передали бійцям 92-ї Окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка нову партію дронів, які постійно необхідні на передовій. Зокрема захисники отримали 10 дронів Mavic 3 Pro та Mavic 3Т, оснащених телевізійними камерами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Велика подяка Куп'янській міській військовій адміністрації за постійну допомогу бійцям.

У сучасній війні дрони показали себе як надзвичайно ефективна зброя, яка допомагає зберегти життя військових на найскладніших ділянках фронту. Тож робимо усе можливе, аби максимально забезпечити потреби наших захисників у цій техніці", – написав очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новації у Каразінському – тепер університет буде у смартфонах

В Університеті розробили мобільний додаток для студентів

За ініціативи Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та підтримки адміністрації університету студенти Каразінського можуть відкрити для себе абсолютно новий спосіб взаємодії з університетом — через мобільний додаток Univera.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету. Які можливості пропонує ця система? Для початку необхідно здійснити верифікацію через Дію: треба натиснути кнопку верифікації та поділитися своїм паспортом і студентським квитком через застосунок "Дія". Що буде доступно у додатку після верифікації – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися