Ігор Терехов повідомив, якими будуть тарифи у громадському транспорті Харкова

Мер Харкова розповів, що буде з тарифами, коли повернуть плату за проїзд

Тарифи на послуги міського громадського транспорту після повернення плати за проїзд залишаться на довоєнному рівні. Про це в інтерв’ю порталу "Новини. LIVE" повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Попри велике навантаження на міський бюджет, наразі проїзд залишається безкоштовним. Коли такої можливості не буде, ми повернемося до довоєнних тарифів та дотуватимемо пасажирські перевезення. Але всі пільги для пенсіонерів, військових, дітей війни та інших категорій збережуться. Тобто для них проїзд залишиться безкоштовним", - наголосив Ігор Терехов.

Нагадаємо, у Харкові щомісяця на утримання громадського транспорту спрямовують 171 млн грн. Рішення про повернення чи неповернення платного проїзду у 2024 році буде ухвалене, виходячи з можливостей міського бюджету та обсягу субвенцій з державного бюджету.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новації у Каразінському – тепер університет буде у смартфонах

В Університеті розробили мобільний додаток для студентів

За ініціативи Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та підтримки адміністрації університету студенти Каразінського можуть відкрити для себе абсолютно новий спосіб взаємодії з університетом — через мобільний додаток Univera.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету. Які можливості пропонує ця система? Для початку необхідно здійснити верифікацію через Дію: треба натиснути кнопку верифікації та поділитися своїм паспортом і студентським квитком через застосунок "Дія". Що буде доступно у додатку після верифікації – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися