У Харківській області чиновників вчитимуть «прозорості та підзвітності»

Сьогодні стартує перший тренінг з протидії корупції

У Харківській ОВА стартують тренінги в межах реалізації проєкту "Прозорість та підзвітність". Про це йшлося під час засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, інформують "Коментарі. Харків".

Під час засідання обговорили організаційні питання та хід реалізації проєкту "Прозорість та підзвітність". В межах програми від завтра стартує перший тренінг з протидії корупції - для фахівців Департаменту агропромислового розвитку та апарату Харківської ОВА.

"Основні теми – забезпечення доброчесності для держслужбовців, в тому числі декларування та участь у роботі групи "Прозорість та підзвітність" шляхом надання інформації щодо тендерних закупівель. У подальшому такі тренінги для державних службовців проводитимуться щотижня", - зазначив Євген Іванов.

Крім того, триває підготовка до укладання меморандумів про співпрацю між Харківською обласною військовою адміністрацією та дирекцією системи YouControl.

"Представники YouControl надали свої пропозиції. Юридичним департаментом вони опрацьовані і надіслані у відповідь наші пропозиції. Обговорюємо наповненість меморандуму та готуємось до його укладання", - додала керівник апарату Харківської ОВА Вікторія Белявцева.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався сильний вибух - є поранені

19 жовтня о 16:30 до рятувальників надійшла інформація про черговий підрив невідомого вибухонебезпечного предмета. Подія трапилася на вул. Матросова у м. Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За попередніми даними, чоловік 1981 року народження збирав металобрухт та наступив на невідомий предмет, внаслідок чого стався вибух. Він отримав мінно-вибухову травму лівої ступні, множинні поранення обличчя та одразу був госпіталізований до лікарні. Остаточні обставини події з’ясовуються.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися