Що робиться у Холодногірському районі Харкова

У Холодногірському районі перекладають водоводи

У Холодногірському районі бригади комплексу "Харківводопостачання" перекладають 144 м технічно зношеної ділянки магістрального водоводу діаметром 600 мм на вул. Автомобільній. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Трубопровід забезпечує водопостачання селища Пісочин та мікрорайону "Мобіль".

Як повідомив майстер районної служби водопровідних мереж Артем Коваль, бригади міняють аварійний трубопровід методом санації з застосуванням сучасних матеріалів та технологій.

"У даному випадку метод санації найбільш економічно обґрунтований, до того ж за такого підходу мінімально пошкоджується територія проведення земляних робіт. Ремонт ускладнений глибиною залягання, мережі проходять під дорогою та мають складну конфігурацію", - зазначив Артем Коваль.

За його словами, завершити реконструкцію планують до кінця місяця, після чого територію впорядкують.

Загалом з початку року в Холодногірському районі замінили понад 1 км водоводів, оновили 46 люків та встановили 29 засувок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Атракціони у Харкові – що про їх роботу кажуть у Центральному парку

У Центральному парку в Харкові атракціони не працюють з початку повномасштабної війни РФ проти України, тобто з 24 лютого минулого року. Про це повідомили в Департаменті культури міськради у відповіді на журналістський запит "Коментарів. Харків".

За даними адміністрації парку за час бойових дій та обстрілів зруйновано було п’ять атракціонів, ще дев’ять – зазнали значних пошкоджень. Всі технічні роботи та обслуговування атракціонів проводиться згідно з регламентом комунального підприємства "Центральний парк". Коли саме відновлять роботу атракціонів – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися