Що буде з навчанням у Харківській області на випадок блекаутів

Очільник області розповів, що довгих блекаутів на Харківщині не планується

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері телемарафону відповів на запитання ведучого про навчання школярів області на випадок блекаутів. Голова ХОВА зазначив, що тривалі відключення світла не плануються.

"Ми не розглядаємо таких блекаутів, як там три дні, тиждень. Однак ми маємо бути готовими в тому числі і до цього. Якщо таке станеться ми будемо приймати оперативно рішення щодо тих чи інших заходів, в тому числі можливо, якихось канікул. У нас освіта йде онлайн, тому це напряму залежить від наявності електроенергії безпосередньо у людей вдома", – зазначив Олег Синєгубов.

Він повідомив, що усі служби робитимуть все можливе для того, щоб блекаутів в регіоні зовсім не було. Однак, готові й до найважчих сценаріїв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Атракціони у Харкові – що про їх роботу кажуть у Центральному парку

У Центральному парку в Харкові атракціони не працюють з початку повномасштабної війни РФ проти України, тобто з 24 лютого минулого року. Про це повідомили в Департаменті культури міськради у відповіді на журналістський запит "Коментарів. Харків".

За даними адміністрації парку за час бойових дій та обстрілів зруйновано було п’ять атракціонів, ще дев’ять – зазнали значних пошкоджень. Всі технічні роботи та обслуговування атракціонів проводиться згідно з регламентом комунального підприємства "Центральний парк". Коли саме відновлять роботу атракціонів – читайте за посиланням.

У "Газмережах" пояснили, чому плата за розподіл нараховується усім

У Харківській філії "Газмережі" пояснили, чому плата за розподіл нараховується також тим, хто самостійно прокладав газові труби до своїх осель.

"Стабільна доставка "блакитного палива" вимагає цілодобової роботи професіоналів. Тож 24/7 ми: - відновлюємо інфраструктуру, пошкоджену через агресію рф

- усуваємо аварійні ситуації;

- ремонтуємо та модернізуємо інфраструктуру;

- підтримуємо стабільний тиск у мережах;

- безперебійно розподіляємо газ до кожного з Вас. Дякуємо кожному клієнту за розуміння та своєчасну сплату за послуги", – повідомили у "Газмережах".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися