Американці надаватимуть допомогу мешканцям Харківської області

Американський штат Юта планує допомагати постраждалим громадам Харківської області

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов провів онлайн-зустріч з представниками штату Юта, США, та обговорив перспективи подальшої співпраці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Також у зустрічі взяли участь очільники Куп’янської, Чугуївської міських та Печенізької селищної військових адміністрацій. Під час засідання підіймали питання укладання меморандумів про співпрацю з американськими містами.

"Щиро дякуємо за допомогу, яку надає нашій країні американський Уряд та народ. Задля посилення дружніх відносин та співпраці шукаємо міста, які могли б встановити побратимські відносини із постраждалими населеними пунктами Харківщини і мали змогу двостороннього розвитку", - зазначив Євген Іванов.

Основні напрямки - спільний розвиток освіти, підприємництва та відновлення пошкоджених і деокупованих населених пунктів Харківщини.

"Ми розуміємо, якої великої шкоди зазнали ваші міста внаслідок збройної агресії. Тому ми готові допомагати вам у відбудові житлового фонду, підприємств, а головне - у поверненні мирного життя", - зазначила мер міста Вайн'ярд штату Юта Джулія Фулмер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині почали видавати дрова – де отримують

На сьогоднішній день розпочаті роботи з забезпечення мешканців Балаклійської громади деревиною паливною

Благодійні фонди видають людям паливну деревину та гроші на її придбання, де саме – читайте за посиланням.

"Робота по забезпеченню дровами з іншими благодійними фондами активно продовжується! Дякуємо усім, хто допомагає та підтримує Балаклійську громаду у ці важкі воєнні часи!" – зазначають у Балаклійській МВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися