В метро і маршрутках Харкова почнуть шукати тих, хто без масок

Відтепер в транспорті будуть стежити за наявністю масок у пасажирів і співробітників, а також проведенням дезінфекції

В харківському транспорті посилять контроль за дотриманням протиепідемічних заходів. Згідно з протоколом "Про виконання превентивних заходів безпеки суб'єктами господарювання і населенням Харкова в період ослаблення карантину" позачергового засідання міської комісії Харківської міськради, відтепер в транспорті будуть стежити за наявністю масок у пасажирів і співробітників, а також проведенням дезінфекції.

Так, департаменту інфраструктури Харківської міської ради доручили “забезпечити посилення контролю за використанням коштів індивідуальної захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно, персоналом та пасажирами метрополітену, наземного електричного та автомобільного транспорту; проведення дезінфекції рухомого складу метрополітену, наземного електротранспорту та автомобільного транспорту підприємств-перевізників".

Міськрада рекомендує поліцейським посилити нагляд за виконанням мешканцями Харкова протиепідемічних вимог у громадських місцях, у тому числі в міському транспорті, і реагувати на порушення. Адміністрації районів продовжать складати адмінпротоколи за порушення карантинних заходів.

На засіданні доручили заступнику міського голови з питань охорони здоров'я та соцзахисту населення Світлані Горбуновій-Рубан контролювати дотримання протиепідемічних заходів на підприємствах побутового обслуговування, торгівлі та громадського харчування.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися