Стало відомо скільки нових харків'ян з'явилося на світ за минулий тиждень

Новонароджених харків'ян більше за новонароджених харків'янок

49 дітей народилося у місті Харкові з 19 по 25 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті охорони здоров'я, серед новонароджених - 29 хлопчиків та 20 дівчаток. Загалом з початку війни в Харкові з'явилося на світ 3496 дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поїздку харківських родин до ТуреччиниСім’ї з деокупованого Куп’янська-Вузлового отримали путівки на 7-денний відпочинок та оздоровлення до Туреччини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Путівки на відпочинок родинам з деокупованої території передали заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов та Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харків Афган Салманов. "Харківська обласна військова адміністрація спільно з міжнародними партнерами та Почесним Консульством Азербайджанської Республіки в місті Харків продовжує підтримувати родини з деокупованих територій регіону. Такий тур дасть змогу дітям та їхнім матусям відволіктися від реалій воєнного стану", - зазначив Євген Іванов. Крім того, заступник начальника Харківської ОВА обговорив з родинами їхні потреби та запропонував безоплатну евакуацію і розміщення в місцях тимчасового перебування після відпочинку. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про загибельдвох дітей харків'янки у Секторі ГазиУ місті Газа 24 жовтня внаслідок ракетного обстрілу загинуло двоє дітей — громадян України. Також в Ізраїлі підтверджено 19 жертв серед українців. Про це Суспільному сказав керівник відділення посольства України при Палестинській Національній Адміністрації Максим Тьокін, інформують "Коментарі. Харків". Він сказав, що діти — 2014 та 2017 років народження. Їхні особи встановлені. Також про це журналістам Суспільного повідомив представник української громади, який зараз перебуває у Секторі Гази. За його словами, двоє дітей — брат і сестра. Їхня мати — українка, родом із Харкова. Вона вижила. За інформацією підконтрольного ХАМАСу місцевого міністерства охорони здоров'я, за останню добу в Секторі Гази загинули понад 700 людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися