У Харківському районі провели рейди по будівництвам: що на контролі

Перевірки стосувалися пожежної безпеки під час процесу будівництва

27 жовтня інспекторський склад ВЗНС по Харківському району побували на об’єкті будівництва в м. Дергачі Харківського району Харківської області.

В ході даного заходу фахівці ДСНС України провели із підрядником будівництва та робітниками інформаційно-роз’яснювальні бесіди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області.

Під час інструктажу особлива увага приділялась вивченню та забезпеченню контролю за виконанням на споруджуваному об’єкті Правил пожежної безпеки, у тому числі під час проведення вогневих, фарбувальних та будівельно-монтажних робіт, а також порядок прибирання, вивезення, утилізації горючих будівельних відходів. Також в ході проведення заходу рятувальники не оминули питання мінної небезпеки та розповіли про порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Задля нагадування про зміст проведених бесід співробітники служби порятунку вручили відповідні пам’ятки.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області оголосили примусову евакуацію: як це буде відбуватися

На Раді оборони Харківської області ухвалили рішення оголосити примусову евакуацію сімей з дітьми з Куп'янської, Кіндрашівської та Курилівської громад Куп'янського району, які перебувають під постійними ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Крім того, згідно рішення Ради оборони дітям буде заборонено в’їжджати у вказані громади. 

Важливо: діти можуть бути евакуйовані обов'язково щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном.

З яких громад евакуюватимуть дітей, та яким чином це буде відбуватися – читайте за посиланням.

Відповіді на питання з евакуації: "Ви не будете жити в наметах чи спортзалі"

Мешканців області закликають виїжджати через загострення обстановки на фронті

У Куп’янській міській військовій адміністрації закликають евакуюватися місцевих мешканців, а також відповідають на найчастіші питання з евакуації. "У російських військових немає правил війни: вони пускають ракети по цивільних об'єктах та приватних секторах. Якщо сьогодні прилетіло до вашого сусіда, то завтра може догнати й вас", – зазначають в МВА.

Куди звертатися, де жити та що з собою брати – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися