У Харкові роздають продуктові набори: хто може отримати

Поліцейські разом з волонтерами доставили 100 продуктових наборів раніше евакуйованим родинам

Поліція продовжує дбати та допомагати багатодітним сім'ям, які були вивезені з Куп'янського району Харківської області до Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

27 жовтня помічник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом із керівником благодійного фонду "УкрАзФронт" Ігорем Шитиковим та депутатом Харківської районної ради Андрієм Андрєєвим передали громадянам близько 100 продуктових наборів та засоби особистої гігієни. Гуманітарна допомога була надана від громадян Азербайджану.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми у Куп'янській, Кіндрашівській та Курилівській громадах Куп'янського району, які перебувають під постійними ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Крім того, згідно рішення Ради оборони дітям буде заборонено в’їжджати у вказані громади. 

Важливо: діти можуть бути евакуйовані обов'язково щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном.

З яких громад евакуюватимуть дітей, та яким чином це буде відбуватися – читайте за посиланням.

Відповіді на питання з евакуації: "Ви не будете жити в наметах чи спортзалі"

Мешканців області закликають виїжджати через загострення обстановки на фронті

У Куп’янській міській військовій адміністрації закликають евакуюватися місцевих мешканців, а також відповідають на найчастіші питання з евакуації. "У російських військових немає правил війни: вони пускають ракети по цивільних об'єктах та приватних секторах. Якщо сьогодні прилетіло до вашого сусіда, то завтра може догнати й вас", – зазначають в МВА.

Куди звертатися, де жити та що з собою брати – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися