У Харківській області поліцейські допомагають переселенцям: як саме

Долучилися також правоохоронці з іншого регіону України

Поліцейський Офіцер Зміівської ОТГ Андрій Зеленський спільно з працівниками головної інспекції в Харківській області та головної інспекції в Чернівецькій області завдяки волонтерській організації "KolpinG Україна" надали адресну допомогу переселенцям з окупованих територій, які мешкають у селі Велика Гомільша на Чугуївщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Зміївської міської ради.

Діти отримали зимові речі, взуття та солодощі, продукти харчування, одежу та предмети особистої гігієни дісталися всім адресатам.

"Велика подяка нашим колегам та волонтерам, що не лишаються байдужими в цей складний час", - написали у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про евакуацію поліцейськими мешканців Ізюмського районуПоліцейські разом з волонтерами евакуювали з селища Борова Ізюмського району 17 людей, з яких семеро дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. Помічник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом з керівником благодійного фонду "Я врятований" Дмитром Ложенко та депутатом Харківської районної ради Андрієм Андрєєвим відвідали місто селища Борова.  З населеного пункту евакуйовано 17 людей, з яких семеро дітей. Зокрема, матір із трьома малолітніми дітьми, наймолодшому з яких лише пів року. Всіх евакуйованих доставили до Харкова, забезпечили безкоштовним житлом та харчуванням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про примусову евакуацію на території Харківської області. На Раді оборони Харківської області ухвалили рішення оголосити примусову евакуацію сімей з дітьми з Куп'янської, Кіндрашівської та Курилівської громад Куп'янського району, які перебувають під постійними ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Зокрема, евакуації підлягають сім'ї з дітьми з населених пунктів: с. Кіндрашівка, с. Тищенківка, м. Куп'янськ, смт Куп'янськ-Вузловий, смт Ківшарівка, с. Глушківка, с. Колісниківка, с. Курилівка, с. Новоосинове, с. Подоли. Наразі в цих населених пунктах перебуває 275 дітей. Крім того, згідно рішення Ради оборони дітям буде заборонено в’їжджати у вказані громади. Важливо: діти можуть бути евакуйовані обов'язково щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном. "Усіх евакуйованих ми забезпечуємо житлом та підтримкою від міжнародних гуманітарних організацій. Закликаємо усіх мешканців цих громад максимально відповідально поставитися до власного життя та життя своїх дітей", – підкреслив Олег Синєгубов.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися