У Харківській області волонтери допомагають відновлювати житло: хто отримує допомогу

Відновлювати житло допомагають родичам українських захисників

Волонтери "Корпусу громадської безпеки" у взаємодії з Дергачівською організацією ветеранів України та Дергачівською міською радою продовжують надавати допомогу родичам українських захисників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міськради.

Протягом жовтня здійснено ремонт 8 дахових конструкцій (2 - накрито брезентом, 8 - здійснено заміну шиферу), закрито плівкою 42 вікна, закрито OSB-плитами 13 вікон, здійснено 14 виїздів на вантажно-розвантажувальні роботи, проведено розбирання завалів та прибирання будівельного сміття на території 10 домоволодінь, а також надано допомогу з порубки дров.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині росіяни наробили значних пошкоджень

Цієї ночі, близько 00:40 та 02:00 ворог двічі обстріляв м. Вовчанськ. Пошкоджено будівлю приватного підприємства, зруйновано приватне домоволодіння, гараж та пошкоджено автомобіль. Постраждалих немає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Де сталися "прильоти", чи є постраждалі та де окупанти продовжують наступ – читайте за посиланням.

Басейни у Харкові: топ-5 місць для плавання

Де провести вихідні з родиною, або зайнятися корисним видом спорту у Харкові

Літо давно закінчилося, а любов до водних видів спорту – не закінчується навіть з приходом холодів. Де у Харкові можна поплавати, провести час з родиною, або зайнятися спортом у воді – дізнавалися "Коментарі. Харків". Топ-5 басейнів у Харкові – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися