У Харкові може не бути води: триває ліквідація руйнувань через вибухи

Водовід обстріляли ще на початку війни

Бригади комплексу "Харківводопостачання" перекладають 260 м зруйнованого вибухом водоводу на вул. Академіка Павлова у Салтівському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомив майстер районної служби зовнішніх водопровідних мереж Євген Халізєв, снаряд влучив безпосередньо у водовід ще на початку війни. Тоді комунальники оперативно відключили водопостачання та переключили споживачів на сусідні вводи, а зараз перекладають пошкоджену ділянку мережі.

"На сьогодні замінили 200 м водоводу. Одночасно капітально оновлюємо оглядові колодязі з заміною запірної арматури та обладнання. Закінчити роботи плануємо в середині листопада з обов'язковим благоустроєм території", - зазначив Євген Халізєв.

За його словами, водопостачання буде припинене лише на короткий проміжок перепідключення трубопроводів, про що споживачам повідомлять заздалегідь.

Цього року в Салтівському районі замінили понад 1,7 км водоводів, 57 одиниць запірної арматури та 47 люків. Також фахівці встановили 47 пожежних гідрантів і впорядкували 92 водорозбірні колонки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині росіяни наробили значних пошкоджень

Цієї ночі, близько 00:40 та 02:00 ворог двічі обстріляв м. Вовчанськ. Пошкоджено будівлю приватного підприємства, зруйновано приватне домоволодіння, гараж та пошкоджено автомобіль. Постраждалих немає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Де сталися "прильоти", чи є постраждалі та де окупанти продовжують наступ – читайте за посиланням.

Басейни у Харкові: топ-5 місць для плавання

Де провести вихідні з родиною, або зайнятися корисним видом спорту у Харкові

Літо давно закінчилося, а любов до водних видів спорту – не закінчується навіть з приходом холодів. Де у Харкові можна поплавати, провести час з родиною, або зайнятися спортом у воді – дізнавалися "Коментарі. Харків". Топ-5 басейнів у Харкові – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися