Що робиться у будинках в деяких районах Харкова

У Харкові продовжують відновлювати мережі у будинках

Бригади КП "Харківводоканал" з початку року капітально відремонтували комунікації в 500 будинках. Як повідомили на підприємстві, до кінця року фахівці проведуть аналогічні ремонти ще в ста багатоповерхівках, інформують "Коментарі. Харків".

Напередодні комунальники закінчили комплексні відновлювальні заходи на пр. Людвіга Свободи, 41 у Шевченківському районі. Там була встановлена нова система водовідведення довжиною 20 м.

"Цього року намітили проведення масштабних робіт у 71 будинку. В 62-х вже виконали всі ремонти, на черзі - заміна системи холодного водопостачання в будинку на вулиці Космонавтів", - повідомив начальник районної дільниці Сергій Кікнадзе.

Також він зазначив, що бригади щодня відпрацьовують заявки харків'ян, проводять профілактичні заходи та інспектують технічний стан систем.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ворог намагається бити по дорогах, якими поводиться евакуація на Харківщині

З Куп'янського району триває примусова евакуація сімей із дітьми. Відповідне рішення було ухвалене на Раді оборони Харківської області та підтримане Мінреінтеграції. На сьогодні з небезпечних громад Куп’янщини евакуйовали родини, в яких 201 дитина. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що залишається евакуювати менше 100 дітей. "Ворог намагається знищити дорожню інфраструктуру з міста Куп’янськ, що ускладнює маршрути для евакуації. Тому для нас безпека – перш за все. Ми задіюємо всі можливі ресурси. Дякую за роботу керівникам районної та військової адміністрацій, Єдиному координаційному гуманітарному центру та волонтерам, міжнародним партнерам, службовцям Нацполіції", – зауважив Олег Синєгубов.

Чи є в області місця для розміщення людей – читайте за посиланням.

На Харківщині новий випадок смертельної хвороби: де ввели карантин

У селищі Пісочин Харківського району 03.11.2023 зареєстрований випадок сказу кота, який підтверджено лабораторно, постраждала людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

6 листопада проведене позачергове засідання місцевої Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Пісочинській селищній раді, на якому винесено рішення.

Де ввели карантин та як отримати допомогу в таких випадках у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися