У Харкові придумали, як будуть боротися з порушниками правил паркування

Водії, які паркуються у дворах Харкова, ускладнюють проїзд спецтранспорту

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" розробляє нові форми взаємодії з водіями, які порушують правила паркування та ускладнюють проїзд спецтранспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

За останні півроку завдяки профілактичній роботі підприємства та допомоги активістів у Харкові зменшилася кількість випадків неправильного паркування автомобілів біля контейнерів для збирання побутових відходів.

Проте останнім часом через повернення до Харкова його мешканців стала актуальною інша проблема - паркування великої кількості автомобілів у дворах, на внутрішньоквартальних дорогах, що заважає проїзду спецтранспорту КВПВ. Зокрема, комунальникам складно проїхати вузькими дорогами у дворах будинків на вул. Гвардійців-Широнінців, 65, 127, вул. Героїв Праці, №52-58, вул. Качанівській, 17 та ін.

"Тому підприємство розглядає можливість розміщення роз'яснювальних інформаційних знаків. У доброзичливій формі ми попросимо водіїв ставитися до паркування відповідальніше, щоб не заважати проїзду спецтранспорту", - розповів директор КП Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ворог намагається бити по дорогах, якими поводиться евакуація на Харківщині

З Куп'янського району триває примусова евакуація сімей із дітьми. Відповідне рішення було ухвалене на Раді оборони Харківської області та підтримане Мінреінтеграції. На сьогодні з небезпечних громад Куп’янщини евакуйовали родини, в яких 201 дитина. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що залишається евакуювати менше 100 дітей. "Ворог намагається знищити дорожню інфраструктуру з міста Куп’янськ, що ускладнює маршрути для евакуації. Тому для нас безпека – перш за все. Ми задіюємо всі можливі ресурси. Дякую за роботу керівникам районної та військової адміністрацій, Єдиному координаційному гуманітарному центру та волонтерам, міжнародним партнерам, службовцям Нацполіції", – зауважив Олег Синєгубов.

Чи є в області місця для розміщення людей – читайте за посиланням.

На Харківщині новий випадок смертельної хвороби: де ввели карантин

У селищі Пісочин Харківського району 03.11.2023 зареєстрований випадок сказу кота, який підтверджено лабораторно, постраждала людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

6 листопада проведене позачергове засідання місцевої Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Пісочинській селищній раді, на якому винесено рішення.

Де ввели карантин та як отримати допомогу в таких випадках у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися