У Харківській області роздають продуктові та гігієнічні набори

Волонтери та поліцейські доставляють допомогу до громад Харківщини

Волонтери Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України здійснили гуманітарну місію до Проходівського старостинського округу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Благодійники доставили місцевим жителям понад 300 гігієнічних наборів.

Також поліцейські разом з волонтерами доставили 100 продуктових наборів мешканцям села Коробочкіне Чугуївського району.

Населений пункт тривалий час знаходився практично на лінії фронту, неодноразово зазнавав артилерійських обстрілів і дистанційного мінування з боку армії російської федерації.

Помічник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом із волонтерами та керівником благодійного фонду "УкрАзФронт" Ігорем Шитиковим доставили та передали пенсіонерам та малозабезпеченим мешканцям гуманітарну допомогу.

Громадяни отримали пакунки з продуктами харчування тривалого зберігання: м'ясними та овочевими консервами, кашею, локшиною, макаронами, олією.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ворог намагається бити по дорогах, якими поводиться евакуація на Харківщині

З Куп'янського району триває примусова евакуація сімей із дітьми. Відповідне рішення було ухвалене на Раді оборони Харківської області та підтримане Мінреінтеграції. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що залишається евакуювати близько 70 дітей. "Ворог намагається знищити дорожню інфраструктуру з міста Куп’янськ, що ускладнює маршрути для евакуації. Тому для нас безпека – перш за все. Ми задіюємо всі можливі ресурси. Дякую за роботу керівникам районної та військової адміністрацій, Єдиному координаційному гуманітарному центру та волонтерам, міжнародним партнерам, службовцям Нацполіції", – зауважив Олег Синєгубов.

Чи є в області місця для розміщення людей – читайте за посиланням.

На Харківщині новий випадок смертельної хвороби: де ввели карантин

У селищі Пісочин Харківського району 03.11.2023 зареєстрований випадок сказу кота, який підтверджено лабораторно, постраждала людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

6 листопада проведене позачергове засідання місцевої Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Пісочинській селищній раді, на якому винесено рішення.

Де ввели карантин та як отримати допомогу в таких випадках у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися