На дороги Харківщини нанесли спеціальну розмітку

На дорогах Харківщині відновили розмітку

Світловий день вже істотно скоротився та продовжує зменшуватися, тож водіям доводиться більше часу проводити за кермом в умовах обмеженої видимості. Аби зробити дорогу безпечнішою, на Харківщині проведено роботи з відновлення горизонтальної дорожньої розмітки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

"І в першу чергу це було зроблено на трасі Н 26 Чугуїв – Мілове, де крім загальної аварійної небезпеки існує ще й вибухово-мінна, адже не всі узбіччя на деокупованих територіях та тих, де йшли бойові дії, вже розміновано, або хоча б оглянуто вибухотехніками. Відтак, будь-який контакт з узбіччям може бути потенційно небезпечним, і уникнути його водіям допомагає саме розмітка", – зазначають у Службі відновлення.

Загалом на Харківщині цьогоріч відновлено 1648 кілометрів розмітки.

Окрім цього було виконано й інші види робіт:

- впорядкування автопавільйонів;

- ямковий ремонт;

- герметизація швів та тріщин.

 Всі роботи виконуються в рамках експлуатаційного утримання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався скандал між мешканцем будинку та компанією, що сиділа біля під’їзду

Чоловік спочатку вистрілив в групу людей, другим пострілом поцілив в ногу дівчині. Постраждала отримала легкі тілесні ушкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

10 вересня до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про конфлікт між мешканцем будинку та компанією молоді, яка сиділа біля підʼїзду. В ході словесної сварки чоловік дістав помпову рушницю та зробив кілька пострілів з вікна квартири на першому поверсі в бік молодих людей. Другий постріл потрапив в ногу дівчині. Що буде сусіду, який вирішив так розібратися з компанією, – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися