В одному з районів Харкова перевірили двори: що виявили

Комунальники провели перевірки дворів у Київському районі Харкова

Комісія КП "Харківблагоустрій" і КП "Жилкомсервіс" перевірила санітарний стан прибудинкових територій у Київському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Загалом були оглянуті двори 118 будинків на вулицях Героїв Праці, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Валентинівській, Шевченка, Шишківській, Старошишківській, Саперній, Астрономічній, Повздовжній, Академіка Проскури та проспекті Жуковського. Прибудинкові території чисті та доглянуті.

Робітники філії почали роботу над новим проєктом з благоустрою на вул. Астрономічній - наступного весняно-літнього сезону там планують створити нову клумбу.

З початку осені в районі зібрали близько 12 тис. куб. м листя.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався скандал між мешканцем будинку та компанією, що сиділа біля під’їзду

Чоловік спочатку вистрілив в групу людей, другим пострілом поцілив в ногу дівчині. Постраждала отримала легкі тілесні ушкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

10 вересня до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про конфлікт між мешканцем будинку та компанією молоді, яка сиділа біля підʼїзду. В ході словесної сварки чоловік дістав помпову рушницю та зробив кілька пострілів з вікна квартири на першому поверсі в бік молодих людей. Другий постріл потрапив в ногу дівчині. Що буде сусіду, який вирішив так розібратися з компанією, – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися