Комунальники Харкова розвивають власне виробництво

КП «Харківводоканал» інтенсивно розвиває виробництво високоякісних запчастин для власних потреб

Минулого місяця завдяки достатньому випуску ремкомплектів і необхідних деталей фахівці підприємства відремонтували 50 водорозбірних колонок, 40 пожежних гідрантів і 15 засувок. Про це повідомив заступник начальника цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання Юрій Семенов, інформують "Коментарі. Харків".

"Також активно налагоджуємо виробництво нових запчастин. Однією з останніх розробок стали надміцні кільця ущільнювачів, які застосовуються при відновленні пожежних гідрантів", - розповів Юрій Семенов.

Крім того, колектив виготовляє унікальні конструкції, які застосовуються під час усунення аварійних ситуацій на мережах.

"Подальший розвиток виробництва неможливий без впровадження передових розробок і сучасного обладнання. Тому ми постійно зміцнюємо нашу матеріально-технічну базу. Зокрема, нещодавно був придбаний сучасний верстат, який дозволяє ефективніше виконувати технологічні операції", - зазначив заступник начальника цеху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався скандал між мешканцем будинку та компанією, що сиділа біля під’їзду

Чоловік спочатку вистрілив в групу людей, другим пострілом поцілив в ногу дівчині. Постраждала отримала легкі тілесні ушкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

10 вересня до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про конфлікт між мешканцем будинку та компанією молоді, яка сиділа біля підʼїзду. В ході словесної сварки чоловік дістав помпову рушницю та зробив кілька пострілів з вікна квартири на першому поверсі в бік молодих людей. Другий постріл потрапив в ногу дівчині. Що буде сусіду, який вирішив так розібратися з компанією, – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися