У Харкові можна зареєструвати особистий кабінет комунального підприємства

У КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» запрацювала послуга особистого кабінету

Відтепер кожен користувач може зареєструвати особистий кабінет на сайті КП "Комплекс з вивозу побутових відходів", аби перевіряти стан особового рахунку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Зареєстровані користувачі можуть формувати квитанції на оплату послуг, переглядати історію платежів та нарахувань.

"Ми також створили для споживачів можливість спрощеного входу - за номером особового рахунку та прізвищем. У кабінеті будуть доступні функції перегляду залишку на особовому рахунку, останньої оплати та формування квитанції на оплату послуг", - розповіла начальник абонентської служби КП "КВПВ" Ольга Забаштанова.

Зареєструвати особистий кабінет можна тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Хогвартс по-харківськи: університет міста запрошує на магічні факультети

Каразінський пропонує школярам можливість відчути себе студентами. Учнів 8–11 класів запрошують узяти участь у Karazin Weekends Legacy — проєкті, який дозволить на повну зануритися в магічне студентське життя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

Старт проєкту — 18 листопада. Подробиці – за посиланням.

Дорожники Харківщини готуються цілодобово чергувати на державних трасах: деталі

Траси регіону, що фактично знаходиться на лінії фронту, мають бути проїзними та безпечними у будь-яку пору року. Тому на Харківщині завершується підготовка доріг до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Підприємства, що займаються обслуговуванням та зимовим утриманням доріг, готові до роботи в надзвичайних ситуаціях та у разі потреби будуть працювати у режимі невідкладного реагування. Дорожники вже на 100% забезпечені піском, а днями очікується доставка партії солі, в об’ємах, достатніх для забезпечення усіх підрядників.

Чи зможе техніка вийти вчасно на маршрути – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися